Slotenmaker 24: ook voor anti-inbraakpreventie!

Een slotenmaker is van alle markten thuis, en dat is maar goed ook. Wij helpen u niet alleen graag verder wanneer u een deur niet meer open krijgt, maar komen ook direct bij u langs wanneer u te kampen krijgt met het tegenovergestelde probleem. Immers, niets is zo lastig als een deur die niet goed af te sluiten is. We kunnen ons levendig voorstellen dat u wanneer dit zich voordoet, uw huis niet graag onbeheerd achterlaat.

Krijgt u de deur niet meer dicht? Dan komt slotenmaker 24 direct bij u langs!

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken: een deur die opeens helemaal niet meer dicht te krijgen is. Het komt altijd voor op een moment dat we het echt niet kunnen hebben en dan staat slotenmaker 24 graag voor u klaar. U hebt het wellicht al eens een keertje meegemaakt. U wilt van thuis of van kantoor vertrekken en u krijgt de deur echt niet slotvast achter u dicht. Soms blijft de schieter uit het slot steken en krijgt u er werkelijk geen beweging in, wat u ook probeert. Soms gaat de schieter nog wel in het slot, maar krijgt u de sleutel niet meer rond. Van welk euvel u nu last heeft, maakt niet veel uit. Een ding is zeker, u hebt nu dringend de hulp van een slotenmaker nodig! Slotenmaker 24 helpt u graag verder met zijn directe service die 24 uur op 24 en 7 dagen per week.

Slotenmaker 24: specialist op het gebied van inbraakpreventie

U gaat niet met een gerust hart van huis wanneer u de deur niet goed kunt afsluiten. Zoveel is zeker. Wanneer dat probleem zich voordoet, dan helpen we u graag verder. Voor slotenmaker 24 stopt de service niet na deze spoeddepannage. Wij zijn namelijk ook specialist op gebied van inbraakpreventie. Daarom lopen wij na een spoedinterventie graag even alle deuren in uw huis of werkplaats graag even met u na. Voorkomen is namelijk beter dan genezen, zeker wanneer het over inbraakpreventie gaat. Samen met u controleren wij de staat van iedere deur en ieder slot. Aandachtspunten worden direct met u besproken. Vaak volstaat een eenvoudige handeling om de situatie weer veilig te maken. Soms gaat het immers over dingen waar u even niet bij stilstond, zoals een openstaand kamerraam. Wanneer verregaande technische aanpassingen vereist zijn zoals het hernieuwen van alle sloten in uw huis, zullen wij een bijkomende afspraak maken.

Close Comments

Comments are closed.