Geld lenen zonder bkr, doen of niet?

Niet iedereen is in de gelegenheid om op een normale manier een lening af te sluiten. In de deze moeilijke tijden van crisis hebben een record aantal Nederlanders een negatieve melding bij het Bureau Kredietregistratie in Tiel. In feite is het zo dat wanneer je daar een notering van een betalingsachterstand hebt je nergens meer terecht kunt voor het afsluiten van een krediet, dit geldt voor zowat alle vormen. Zelfs als je je achterstand hebt weggewerkt blijft deze melding nog 5 jaar staan en zal bijna elke kredietverstrekker je aanvraag meteen afwijzen. Maar er zijn nog wel mogelijkheden om toch nog een bescheiden bedrag te kunnen lenen.

Geld lenen zonder BKR toetsing

Voor de groep van enkele tienduizenden Nederlanders is er nog wel de optie om een klein bedrag te lenen wat je eigenlijk moet zien als een voorschot op je salaris. Er zijn verschillende aanbieders die een minilening aanbieden die aan te vragen is vanaf 50 euro met een maximaal bedrag van 1000 euro. Bij het aanvragen van deze leenvorm wordt er géén toetsing in Tiel uitgevoerd, dus je kunt geld lenen zonder bkr, dit is voor veel mensen toch een uitkomst.

Wel of niet doen

Het is een afweging die je moet maken hoe dringend je een klein bedrag nodig hebt. Als je op internet gaat rond kijken dan vind je er verschillende aanbieders die niet alleen onderling verschillen in kosten, maar ook aan welke voorwaarden je moet voldoen. Wil je snel geld lenen dan kost dit vaak extra geld, het wordt dan gezien als extra service waar je voor moet betalen. Het kan echter ook goedkoper als je wat meer geduld hebt om de kleine lening op je rekening te krijgen, je kunt dan een aanvraag indienen zonder spoed. Kies je voor deze laatste optie dan betaal je alleen de rente en hoef je aan het einde van de rit niet veel meer terug te betalen dan wat je hebt aangevraagd. Uiteindelijk moet je jezelf afvragen of je hier wel gebruik van wilt maken, want hoe je het ook wendt of keert, geld lenen kost ook geld! Dus let goed op.

Close Comments

Comments are closed.