Posters: een mooie en goedkope manier om je woning decoreren

Met behulp van deze tips kun je posters op een eenvoudige, voordelige en creatieve manier gebruiken om je huis te verfraaien, nog niet de juiste poster gevonden via minimalistic wallart kan je direct en eenvoudig Posters Kopen 

Kies een thema

Als je het geluk hebt dat je een ​​grote woonkamer in je appartement hebt, kun je posters gebruiken om voor een ​​thema in die kamer te zorgen. Het beste van alles is dat een dergelijk thema (wat over echt alles kan gaan) niet duur is!

Kun je niet beslissen voor welk thema je moet kiezen? Probeer dan eens vintage posters, filmiconen, wetenschappelijke catalogusafbeeldingen of beroemde albumhoezen. Of begin met het vinden van een foto waarvan je houdt en koop er vervolgens nog soorten die op elkaar lijken bij.

Houd het luchtig

Omdat veel appartementen niet over alle voorzieningen beschikken, kunnen posters worden gebruikt als vervanging, die laten zien dat je gevoel voor humor hebt over hoe je woont. Het kopen provigil van een poster met een open haard is waarschijnlijk gemakkelijker dan je huisbaas te vragen om er een in je appartement te installeren.

Of motiveer jezelf om geld te sparen voor een vakantie door ‘s ochtends als je wakker wordt te kijken naar een poster van een zonsopgang op het strand.

Ingelijste posters (maar het is niet noodzakelijk; stap af van het idee dat posters moeten hangen of dat hangende posters ingelijst moeten zijn. Het inlijsten van je gigantische afdruk in een lijst zorgt wel voor veel meer stijl!

Solide zwarte, eenvoudige lijsten staan geweldig bij bijna elke poster, maar je kunt natuurlijk altijd naar andere lijsten zoeken. Bezoek tweedehands winkels om betaalbare lijsten te vinden – overweeg het bewerken of het overschilderen van de lijst die je koopt.

Natuurlijk kan het aanschaffen van lijsten best prijzig zijn (zeker als je onze tips niet opvolgt), maar je kunt het ook zelf smaakvol versieren om toch binnen je budget te blijven. Overweeg eens om een gigantische knijper te gebruiken om je poster op te hangen – het ziet eruit als een bewuste, rustieke ontwerpkeuze en is volledig kosteneffectief. Je kunt ook een draad over je muur spannen en daaraan je poster met een knijper hangen.

Maak gebruik van een boekenplank

Als je een lege schoorsteenmantel of een boekenplank hebt, zet hier dan ingelijste posters op. Op deze manier je ruimte versieren, kan creatief en modern zijn.

Ga naar een galerij

Als je een grote lege muur hebt, laat deze dan niet zonder enige versiering verloren gaan! Verzamel al je favoriete posters (zolang ze maar in hetzelfde kleurenschema zijn) en rangschik ze met wat ruimte ertussen op de lege witte muur.

Je kunt de posters ophangen zoals jij dat wilt. Als ze allemaal even groot zijn, raden we je aan om gebruik te maken van een raster of een lineair ontwerp. Bovendien werkt het maken van een galeriewand prima als je een thema kiest. Hang al je vintage filmposters op een rij om een galeriewand te creëren, die een verhaal vertelt.

Blijf bij het kleurenpalet

Ongeacht het thema, de stijl of de posters die je selecteert, moeten de kleuren in de afbeeldingen overeenkomen met de rest van van de kleuren in jouw interieur. Heb je bijvoorbeeld een blauwe bank en een beige tapijt? Ga dan op zoek naar posters met deze kleuren.

Close Comments

Comments are closed.